't Plattelands Hoes

Hospice voor Peel en Maas en Leudal.

Door enkele personen is enkele jaren geleden het initiatief opgepakt om een Hospice te realiseren voor de Gemeenten Peel en Maas en Leudal .

Na jaren van voorbereiding en met hulp van zeer veel vrijwilligers is de Hospice tot stand gekomen en heeft haar deuren op 6 maart 2017 geopend .

Op een vaste kracht na draait het Hospice geheel op vrijwilligers daarbij zijn ook Rotary leden van Venlo , Maas en Peel . Ze zijn meestal actief in de keuken om de hospice gasten nog eens goed te verwennen .

Het hospice heeft 9 kamers waar ook de partner kan verblijven en is voorzien van de nieuwste technologie om het de gasten zo aangenaam als mogelijk te maken .

Rotary Venlo , Maas en Peel heeft een kamer gesponsord in samenwerking met Berden meubelen .