Donatie Rotaryclub Venlo Maas en Peel voor wensambulance

VENLO/ROERMOND, .. december 2016 - De Stichting WensAmbulance Limburg (WAL) heeft van Rotaryclub Venlo Maas en Peel een donatie van duizend euro ontvangen ter ondersteuning van de werkzaamheden van deze in Roermond gevestigde stichting.

VENLO/ROERMOND, .. december 2016 - De Stichting WensAmbulance Limburg (WAL) heeft van Rotaryclub Venlo Maas en Peel een donatie van duizend euro ontvangen ter ondersteuning van de werkzaamheden van deze in Roermond gevestigde stichting. De donatie werd gedaan op speciale voordracht door oud-voorzitter Peter Elbers van de Rotaryclub uit zijn voorzittersspaarpotje. De wensambulance draait bijna volledig op donaties en sponsoring van zowel particulieren als bedrijven. Met een volledig uitgeruste ambulance staan de vrijwilligers van de stichting klaar voor mensen die graag hun wens in vervulling laten gaan. 

“Mijn schoonvader werd in oktober 90 jaar en kreeg door de attente en zorgzame vrijwilligers van de WAL een ritje naar het Oorlogsmuseum in Overloon aangeboden. Dat was voor hem een onvergetelijke ervaring. Als waardering voor de inzet van deze mensen heb ik besloten het bedrag dat de leden afgelopen jaar toen ik voorzitter was tijdens de clubbijeenkomsten als donatie in een spaarvarken hebben gedoneerd aan deze stichting toe te kennen”, zegt oud-voorzitter Peter Elbers. 

De zorgambulance met gediplomeerd chauffeur staat kosteloos tot de beschikking van mensen die een wens hebben. En een familielid mag ter begeleiding ook mee. Elbers: “Zelfs de begeleiding voor, tijdens en na het bezoek aan het museum hebben de vrijiwilligers voor hun rekening genomen. Chapeau voor dit mooie werk!”.

© Rotary Venlo Maas en Peel